koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

INFORMACJA:

dla zakresu jest nie ma danych
dlatego przekierowano do zakresu BYŁO
dla zakresu jest nie ma danych
dlatego przekierowano do zakresu BYŁO
OK

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
zmodyfikowano  6 lat temu  »  

"Co do okruszka" konkurs na najlepszy przepis zero waste

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 16 998 wyświetleń od 6 sierpnia 2019
  • od: 5 sierpnia 2019, poniedziałek
    do: 29 września 2019, niedziela

Czy znasz dania, które przekonują, urzekają i zachwycają, a do tego są przygotowane zgodnie z filozofią ZERO WASTE? Pochwal się nimi i opisz swój przepis na danie z wykorzystaniem resztek w kuchni. Mogą to być liście kalafiora, rozgotowany ryż lub wczorajsza chałka – wszystkie chwyty dozwolone. Szukamy mistrza kreatywności, który pokaże jak wykorzystać w kuchni wszystko, co już mamy, aż do „ostatniego okruszka”. Wygraj książkę Sylwii Majcher Gotuję, nie marnuję, publikację swojego przepisu oraz własny, autorski pokaz kulinarny z ramach Światowego Dnia Żywności!

Pomysłodawcą konkursu jest Aleksandra Bolek (Karłowce gotują – się).

Konkurs trwa do 29 września 2019r. Przepisy ślijcie na adres bolek.aleksandra@gmail.com Projekt w ramach realizowanej przez CK Agora KUŹNI PROJEKTÓW IV.

Szczegóły oraz regulamin na stronie www.ckagora.pl

autor:
zmodyfikowano  6 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ