koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!
CO JEST GRANE - LISTOPAD 2025 - nr 375 - do pobraniaKAMERALIŚCI WROCŁAWSCY - Świder & HerbertBWA Wrocław - spadekPopiół i diament - spotkaniaDBP - miesiąc z 9 sztukąFinały Mistrzostw Świata w graniu Chopina na fortepianieGAUDIUM
zmodyfikowano  6 lat temu  »  

Allaputryna, wizina i indyki. Kuchnia polska w epoce Wazów, prof. Jarosław Dumanowski

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 15 433 wyświetleń od 16 maja 2019
  • 19 maja 2019, niedziela
    » 12:00

Serdecznie zapraszamy na wykład dotyczący kulinariów w XVII wieku. Spotkanie poprowadzi Profesor Jarosław Dumanowski, specjalizujący się w kulturowej historii kuchni i jedzenia.

Wstęp na podstawie biletu w cenie 5 zł. do nabycia drogą elektroniczną lub w Kasie zamkowej

autor:
zmodyfikowano  6 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ