koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

INFORMACJA:

dla zakresu jest nie ma danych
dlatego przekierowano do zakresu BYŁO
dla zakresu jest nie ma danych
dlatego przekierowano do zakresu BYŁO
OK

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
zmodyfikowano  6 lat temu  »  

Allaputryna, wizina i indyki. Kuchnia polska w epoce Wazów, prof. Jarosław Dumanowski

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 14 543 wyświetleń od 16 maja 2019
  • 19 maja 2019, niedziela
    » 12:00

Serdecznie zapraszamy na wykład dotyczący kulinariów w XVII wieku. Spotkanie poprowadzi Profesor Jarosław Dumanowski, specjalizujący się w kulturowej historii kuchni i jedzenia.

Wstęp na podstawie biletu w cenie 5 zł. do nabycia drogą elektroniczną lub w Kasie zamkowej

autor:
zmodyfikowano  6 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ