koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

INFORMACJA:

dla zakresu jest nie ma danych
dlatego przekierowano do zakresu BYŁO
dla zakresu jest nie ma danych
dlatego przekierowano do zakresu BYŁO
OK

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
Finały Mistrzostw Świata w graniu Chopina na fortepianieCO JEST GRANE - PAŹDZIERNIK 2025 - nr 374CO JEST GRANE - LISTOPAD 2025 - nr 375 - do pobrania
zmodyfikowano  7 lat temu

Real Meat Story – Mięso okiem Mistrza

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 13 234 wyświetleń od 14 lutego 2019

Warszawa » ul. Klimczaka 1 lok 13 » NA MAPIE

  • 28 marca 2019, czwartek
    » 18:00

#

Wszystkich amatorów mięsa zapraszamy tę wyjątkową opowieść! Tym razem w roli głównej będzie pyszne, soczyste mięso... Będziemy pracować ze wspaniałymi wołowymi stekami, drobiem i dziczyzną. Mistrz Adam Chrząstowski podzieli się z Wami swoją wiedzą na temat mięsa. Dowiemy się jak rozpoznać, czy mięso jest świeże, jak je obrabiać i w jaki sposób je kroić. Opowie także o stopniach wysmażenia mięsa oraz w ilu stopniach je piec, by go nie wysuszyć i odpowiednio przygotować. Nauczymy się jak najlepiej doprawiać poszczególne gatunki mięs oraz jak przyrządzać niezwykłe dodatki i sosy do mięs, takie jak klasyczny sos bernaise, czy esencje z palonych porów.

zmodyfikowano  7 lat temu
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ