koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!
Wieczory w Aesenale 2025 IICO JEST GRANE - czerwiec 2025 - nr 372 - już do pobrania
zmodyfikowano  6 lat temu

BREAD AND BUTTER STORY, czyli kulinarna opowieść o chlebie i dodatkach

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 18 698 wyświetleń od 22 listopada 2018

Warszawa » ul. Klimczaka 1 lok 13 » NA MAPIE

  • 24 lutego 2019, niedziela
    » 11:00
  • 27 stycznia 2019, niedziela
    » 11:00
  • 13 stycznia 2019, niedziela
    » 11:00

#

Będzie to kulinarna opowieść w której przeniesiemy się do smaków dzieciństwa. Wspólnie upieczemy pyszne, pachnące i chrupiące pieczywo oraz przygotujemy prawdziwe masło i domowe konfitury.
Michał Molenda opowie o metodach przygotowania zakwasów na chleb, nauczy wybierać najlepsze mąki do wypieków. Co więcej, pokaże też jak w prosty sposób przygotować ciabattę w zaledwie 40 minut i jak z jednego przepisu wyczarować nawet sześć różnych rodzajów pieczywa.

Zrobimy prawdziwe własnoręcznie wyrabiane masło oraz domowe konfitury. Będzie to powrót do dzieciństwa - pełny kulinarnych ciekawostek oraz inspiracji.

zmodyfikowano  6 lat temu
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ