koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
Książki zbójeckie OSSOCO JEST GRANE - maj 2025 - nr 371Tłumacz w muzeum OSSOSREBRO LegnicaTpL repertuar Maj 2025SILESIANA 2025
zmodyfikowano  12 lat temu  »  

Regionalne smaki w Porcie Łódź

Łódź »
CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 1 326 wyświetleń od 17 stycznia 2012
  • 22 stycznia 2012, niedziela
    » 20:00
  • 19 stycznia 2012, czwartek
    » 10:00

Wielbicieli tradycyjnych smakow czeka w najbliższych dniach prawdziwa uczta. Od 19 do 22 stycznia w Porcie Łodź odbędzie się Jarmark Produktow Regionalnych. Klienci centrum będą mogli skosztować lub zakupić przysmaki wytwarzane zgodnie z regionalnymi recepturami.

Z Nowym Rokiem do Portu Łodź wraca chętnie odwiedzany przez klientow Jarmark Regionalny. Każda edycja wydarzenia cieszy się zainteresowaniem osob ceniących smak tradycyjnie wytwarzanych specjałow. Wszystkich, ktorzy już ich sprobowali i tych, ktorzy chcą dopiero po nie sięgnąć, Port Łodź zaprasza na pierwszy w 2012 roku jarmark, ktory odbędzie się między 19 a 22 stycznia w godzinach pracy centrum.

Na stoiskach zlokalizowanych przy sklepie IKEA będzie można znaleźć przysmaki wytwarzane zgodnie z tradycyjnymi recepturami, w tym wędliny, oscypki, piwo, pieczywo i ryby. Miłośnikow słodyczy z pewnością ucieszą krowki, a niejedna kobieta zatrzyma się na dłużej przy stoiskach z niepowtarzalną autorską biżuterią.

Jarmark Produktow Regionalnych to wyjątkowa okazja, aby rozsmakować się w tradycyjnych produktach. Warto podczas weekendowych zakupow zaopatrzyć się w smaczną i, co najważniejsze, zdrową żywność - mowi Emilia Lange- Cichocka, menadżer działu marketingu Portu Łodź.

Jarmark Produktow Regionalnych cieszy się zainteresowaniem łodzian. Każda edycja wydarzenia potwierdza, że produkty wytwarzane według tradycyjnej receptury zyskują coraz większe uznanie konsumentow ceniących doskonały smak i wysoką jakość produktow spożywczych.

autor:
zmodyfikowano  12 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ