koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

INFORMACJA:

dla zakresu jest nie ma danych
dlatego przekierowano do zakresu BYŁO
dla zakresu jest nie ma danych
dlatego przekierowano do zakresu BYŁO
OK

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
CO JEST GRANE - PAŹDZIERNIK 2025 - nr 374CO JEST GRANE - LISTOPAD 2025 - nr 375 - do pobraniaTEATR AVATAR
zmodyfikowano  13 lat temu  »  

Zapach regionalnych przysmaków w Porcie Łódź

Łódź »
CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 1 337 wyświetleń od 7 czerwca 2011
  • od: 9 czerwca 2011, czwartek
    do: 11 czerwca 2011, sobota

*Jarmark Produktow Regionalnych po raz kolejny otwiera swe podwoje dla klientow Portu Łodź. Każdy, kto w dniach 9 - 11 czerwca odwiedzi Centrum Handlowe Port Łodź, będzie miał okazję rozsmakować się w tradycyjnych specjałach kuchni regionalnej. *

Najbliższa edycja Jarmarku Produktow Regionalnych będzie obfitowała w smaki i aromaty. Amatorzy uczty w staropolskim stylu będą w swoim żywiole. Na stoiskach zlokalizowanych w Atrium przy sklepie IKEA znajdą przysmaki wytwarzane zgodnie z regionalnymi recepturami, w tym wędliny, oscypki, piwo, pieczywo i ryby. Uciechą dla podniebienia wszystkich miłośnikow słodyczy będą z pewnością krowki, a wielbicielki błyskotek zatrzymają się na dłużej przy stoiskach z niepowtarzalną autorską biżuterią. Warto podczas weekendowych zakupow zrobić sobie przerwę na coś zdrowego, a przy tym smacznego.

- Jarmark Produktow Regionalnych to okazja, aby poznać nowe smaki. Klienci Jarmarku mogą na miejscu sprobować wędlin, ryb i innych produktow i wybrać te, ktore najbardziej odpowiadają ich podniebieniu - mowi Emilia Lange- Cichocka, menadżer działu marketingu Portu Łodź.

Produkty wytwarzane według tradycyjnej receptury zyskują coraz większe uznanie konsumentow ceniących doskonały smak i wysoką jakość produktow spożywczych. Smak tradycyjnie wytwarzanego chleba podanego ze staropolską wędliną z pewnością na długo pozostanie w pamięci wszystkich odwiedzających.

autor:
zmodyfikowano  13 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ