koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

INFORMACJA:

dla zakresu jest nie ma danych
dlatego przekierowano do zakresu BYŁO
dla zakresu jest nie ma danych
dlatego przekierowano do zakresu BYŁO
OK

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
CO JEST GRANE - LISTOPAD 2025 - nr 375 - do pobraniaGAUDIUMOSSO Popiół i diamentBWA Wrocław - spadek
zmodyfikowano  5 lat temu  »  

PIEROGOWE LOVE VOL. 3 - WARSZTATY KULINARNE Z I LOVE TO EAT

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 18 122 wyświetleń od 12 kwietnia 2021

Zapraszamy na najpyszniejsze warsztaty kulinarne z lepienia PIEROGÓW z różnych zakątków świata!

Cóż wiele pisać... PIEROGI kochamy wszyscy ❤️❤️❤️

Podczas warsztatów poznacie trzy warianty pierogów z różnych stron świata - sycylijskie z charakterystycznym wzorem, meksykańskie empanadas, które świetnie smakuje na ciepło i zimno oraz polskie pierogi z zaskakującym farszem.

Do ich przygotowania użyjemy różnych rodzajów ciasta: na bazie jajka, z masłem i w zestawieniu mąka-woda. Nauczymy się również różnych technik lepienia pierogów.

Poznamy różne nadzienia, które można zrobić niezależnie od pory roku: wspaniały ziemniaczany farsz z nutką mięty, smażone warzywa z przyprawami oraz duet delikatnej kaszy i aromatycznej wędzonej ryby.

Gotowe pierożki będziemy degustować przy lampce dobrego wina.

MENU:

CULURGIONES Z ZIEMNIAKAMI I MIĘTĄ (kuchnia sycylijska). EMPANADAS Z WARZYWAMI (kuchnia meksykańska). PIEROGI Z KASZĄ JĘCZMIENNĄ I WĘDZONYM PSTRĄGIEM ( kuchnia polska).

ZAPISY: https://www.krzywykomin.pl/wydarzenia/pierogowe-love-vol-3-warsztaty-kulinarne-love-eat/

zmodyfikowano  5 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ