koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!

INFORMACJA:

dla zakresu jest nie ma danych
dlatego przekierowano do zakresu BYŁO
dla zakresu jest nie ma danych
dlatego przekierowano do zakresu BYŁO
OK

Na naszych stronach internetowych stosujemy pliki cookies.

Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki
wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z  Polityką Prywatności.

» ROZUMIEM I AKCEPTUJĘ
zmodyfikowano  5 lat temu  »  

POTRAWY Z WOKA Z I LOVE TO EAT

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 19 416 wyświetleń od 2 lipca 2020

Z wokiem dookoła świata, a w tym przypadku po kuchniach Azji!

Na warsztatach nauczymy się przygotowywać idealną tempurę, w której będziemy smażyć warzywa i grzyby. Poznamy także smak japońskiego sosu Ponzu. Ugotujemy ostro-kwaśną zupę warzywną Tom Yum Pak z dodatkiem cytryny, imbiru, kolendry i trawy cytrynowej. Na koniec poznamy kantońskie danie z marynowanym kurczakiem i noodlami, które przygotujemy metodą stir-fry.

MENU

Warzywa oraz grzyby w TEMPURZE z sosem Ponzu (kuchnia japońska) Ostro-kwaśna zupa warzywna TOM YUM PAK (kuchnia tajska) Kurczak HOR FUN z noodlami (kuchnia chińska)

WIęcej informacji:

https://www.krzywykomin.pl/wydarzenia/potrawy-woka-love-eat-4/

zmodyfikowano  5 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ