koncentrator kultury wyciskamy 100% kultury z kultury - wyciskaj z nami!
GAUDIUMDBP - miesiąc z 9 sztukąCO JEST GRANE - LISTOPAD 2025 - nr 375 - do pobraniaKAMERALIŚCI WROCŁAWSCY - Świder & HerbertBWA Wrocław - spadekPopiół i diament - spotkania
zmodyfikowano  6 lat temu  »  

POTRAWY Z WOKA Z I LOVE TO EAT

CO było GRANE - ARCHIWALNE TERMINY » » 21 460 wyświetleń od 10 marca 2020

Z wokiem dookoła świata, a w tym przypadku po kuchniach Azji!

Na warsztatach nauczymy się przygotowywać idealną tempurę, w której będziemy smażyć warzywa i grzyby. Poznamy także smak japońskiego sosu Ponzu. Ugotujemy ostro-kwaśną zupę warzywną Tom Yum Pak z dodatkiem cytryny, imbiru, kolendry i trawy cytrynowej. Na koniec poznamy kantońskie danie z marynowanym kurczakiem i noodlami, które przygotujemy metodą stir-fry.

MENU

Warzywa oraz grzyby w TEMPURZE z sosem Ponzu (kuchnia japońska) Ostro-kwaśna zupa warzywna TOM YUM PAK (kuchnia tajska) Kurczak HOR FUN z noodlami (kuchnia chińska)

W cenie warsztatów lampka pysznego wina!

zmodyfikowano  6 lat temu  »  
przewiń ekran do początku stronyprzewiń ekran do początku strony

Wybierz kasę biletową:

ZAMKNIJ